• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

two exchange server, one not sending mails.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> two exchange server, one not sending mails. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
two exchange server, one not sending mails. - 8.Aug.2005 9:30:00 AM   
djn3xt

 

Posts: 8
Joined: 8.Aug.2005
From: czech
Status: offline
problem:

i have 2 exchange server. firt is installed 2 yeras ago. seconds is installed now 2 weeks ago. if I have second server in my servers room all going fine. but i take this server to other department of my company. this department is connected to firt rango of IPs with VPN.
first range is 10.10.10.x where is first exch.serve and second range is 10.11.10.x. VPN going fine, bud second server after transfer and change IP address don't send any mails which are want to be transfered on mail account on first exhnage server or internet. reverse way is too same. i must configure first server to front-end? if yes, and i configure to front-enf, local mailboxes on fist server keeps in this state?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> two exchange server, one not sending mails. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter