• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Unknown event with : x.400 event no. 1033

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Unknown event with : x.400 event no. 1033 Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Unknown event with : x.400 event no. 1033 - 8.Jul.2004 7:03:00 PM   
saver

 

Posts: 36
Joined: 21.Oct.2002
From: london
Status: offline
Hi

My public folders are failing to replicate from my old 2000 exchange server to my new 2003 exchange server but vise-versa it replicates, if I look at the message tracking server 2000-is@dom.com is sending local SMTP to 2003-is@dom.com but if you check to see if the mail has been delivered, you see the following error:

Unknown event with : x.400 event no. 1033
Unknown event with : x.400 event no. 1036

Does any body why

Thanks
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Unknown event with : x.400 event no. 1033 Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter