• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Mail And Post

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Mail And Post Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Mail And Post - 3.Mar.2005 4:23:00 PM   
maruscya

 

Posts: 13
Joined: 14.Feb.2005
From: Italy
Status: offline
Hello ...

I have created a new Public Folder as "mail & post items".

I have received some emails from differt users, but a lot of mails are flagged as "Post" not "Email"

I have received only mails. Why Exchange change the email messages into post messages ?

Thanks for you help ...

NB:i'm sorry but my english is not perfect "[Smile]"
Post #: 1
RE: Mail And Post - 3.Mar.2005 9:10:00 PM   
vlevin1

 

Posts: 70
Joined: 23.Sep.2004
From: Baltimore
Status: offline
Did you recently upgrade to Exchange 2003?

I had same issue. It takes a hotfix from Microsoft to resolve it.

It seems that the KB article is no longer availbale. Try searching Technet with "IPM.Note" string

Or see this document too: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;830961

(in reply to maruscya)
Post #: 2
RE: Mail And Post - 4.Mar.2005 11:29:00 AM   
maruscya

 

Posts: 13
Joined: 14.Feb.2005
From: Italy
Status: offline
Thanks For you replay.

I made some test and seems that all messages coming from authenticated users is flagged as "Email", but if i receive an email from users outside the domain, the messages are flagged as "post"

Now i check on KB as you said [Smile]

Thanks a lot for your help !

(in reply to maruscya)
Post #: 3
RE: Mail And Post - 13.Apr.2005 7:08:00 AM   
SvLeeuwen

 

Posts: 15
Joined: 30.Jul.2002
From: Netherlands
Status: offline
Hi
Did you ever fix this problem.
I have the same problem.

We added a new Exchange 2003 server to a 5.5 site and replicated all mail boxes and public folders to the new server

Simon

(in reply to maruscya)
Post #: 4
RE: Mail And Post - 13.Apr.2005 7:08:00 AM   
SvLeeuwen

 

Posts: 15
Joined: 30.Jul.2002
From: Netherlands
Status: offline
Hi
Did you ever fix this problem.
I have the same problem.

We added a new Exchange 2003 server to a 5.5 site and replicated all mail boxes and public folders to the new server

Simon

(in reply to maruscya)
Post #: 5
RE: Mail And Post - 13.Apr.2005 7:00:00 PM   
ed@summit.nl

 

Posts: 7
Joined: 13.Apr.2005
From: Netherlands
Status: offline
(Simon) Did you install SP1? that should solve this problem.
(using native instead of mixed mode)

(in reply to maruscya)
Post #: 6

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Public Folders >> Mail And Post Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter