• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

X.400 connector question. amd smtp addresses

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 5.5] >> General >> X.400 connector question. amd smtp addresses Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
X.400 connector question. amd smtp addresses - 21.Apr.2002 10:58:00 PM   
msarmien

 

Posts: 2
Joined: 19.Apr.2002
From: Office
Status: offline
Hello,

We have a two servers that talk bewteen them using an X.400 connector.

One server handles SMTP mail, but all other traffic including traffic between the internal sites goes to the second exchange server. The corporate site needs only X.400 traffic.

An X.400 connector was configured prior to me being here it has under the address space an entry for X.400 addresses which is correct.

It also has an entry for SMTP with type SMTP and address * What does this do? My concern is that
while we do not allow relaying is this routing SMTP messages via this connector? Only X.400 traffic should go between these connectors not SMTP traffic.

Thanks in advance.

Miguel.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 5.5] >> General >> X.400 connector question. amd smtp addresses Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter