• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Failed 5.5 to 2003 migration

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Failed 5.5 to 2003 migration Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Failed 5.5 to 2003 migration - 26.Apr.2004 2:54:00 PM   
mikeh42

 

Posts: 1
Joined: 26.Apr.2004
From: london
Status: offline
2003 Native mode domain, 2000 server running Exch5.5 and a 2003 server running Exch2003 in one site.
Q. Does anybody know of any issues when a 2003 box is added to a 5.5 site and then removed?

After doing the MS2400 Exch2003 course I am now convinced I've botched this migration - users with mailboxes created on the 2003 box can only be mailed by other users on the 2003 box. Mailboxes moved over from the 5.5 box box work without issues. Also my boss and I managed to completely frag OWA.

TIA
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> Failed 5.5 to 2003 migration Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter