• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

GW 5.5 to Exchange 2003 Migration problem

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> GW 5.5 to Exchange 2003 Migration problem Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
GW 5.5 to Exchange 2003 Migration problem - 24.Jul.2004 2:55:00 AM   
trhawes

 

Posts: 13
Joined: 21.Oct.2003
From: Seattle
Status: offline
I am in the middle of testing out the migration from Groupwise 5.5 to Exchange 2003. When I do a test migration there are no errors. When I logon to the client in Outlook after the migration I see all the cabinet folders and mail in those folders. The only thing that does not get migrated is the mail in the GW mailbox folder. Has anyone else seen this problem? There are no subfolders to the mailbox in GroupWise. I have a number of folders in the cabinet and all of those are migrated. What could be the problem?

Thanks
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Migration >> GW 5.5 to Exchange 2003 Migration problem Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter