• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> OWA Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA - 2.Aug.2001 4:44:00 AM   
Guest

I have a problem in configuring OWA.
Actually, it works if i am accessing it on the internal network. But when i use a dial-up to connect to the E2k server, all i can see are the Outlook GUIs, but never the contents of mY mailbox.

I have already enabled mailbox viewing thru http in the User account properties folder. What else should i do to be able to view my mailbox remotely??? The E2k server is behind the ISA server. Are there any relations to this? pls. help. thanks.

  Post #: 1
RE: OWA - 2.Aug.2001 7:39:00 AM   
Guest
we are also have the same setup exchange behind isa.
you have publish your exchange server in isa so that it redirect all web mail request to your exchange server.

(in reply to Guest)
  Post #: 2
RE: OWA - 2.Aug.2001 9:08:00 AM   
Guest
hi. thanks for the reply. I have already configured the server publishing rules before and it still wouldnt work.

quote:
Originally posted by mailid:
we are also have the same setup exchange behind isa.
you have publish your exchange server in isa so that it redirect all web mail request to your exchange server.


(in reply to Guest)
  Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> OWA Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter