• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA internal server error after Disaster Recovery

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> OWA internal server error after Disaster Recovery Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA internal server error after Disaster Recovery - 26.Jun.2002 4:23:00 AM   
grog

 

Posts: 38
Joined: 25.Jul.2001
From: Atlanta, GA, USA
Status: offline
Last night I had to do a complete restore including repartitioning and reinstalling win2k server on our exchange server. After the restoration, everything is working great w/ the exception of OWA. I'm running exchange behind isa and it was working fine before. However, now, when you go to the users page, it loads everything but the messages and then displays two boxes that say "internal server error". No http:500 or anything like that.

Anyone have any ideas?

Thanks for the help in advance.

Grog
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> OWA internal server error after Disaster Recovery Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter