• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

GAL/OAB Inconsistency

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> GAL/OAB Inconsistency Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
GAL/OAB Inconsistency - 1.Sep.2004 1:06:00 PM   
nclarke

 

Posts: 22
Joined: 20.Jul.2004
From: England
Status: offline
Running Exch2000 SP4, we have multiple GALs and multiple OABs:
GAL1, GAL2
OAB1 (Contains GAL1) and OAB2 (Contains GAL2)

From my standard user (non-administrative) account, I receive the GAL1. However, when I set Outlook 2003 to cached exchange mode, and download the OAB, I get OAB2, which does not correspond to the GAL I have. Furthermore, the OAB (and the GAL that it includes) that I do receive are both objects that I have no permissions set on.

Deleting all .oab files in my personal directory resolves the problem, until I download the address book again.

Default OAB for my mailbox store is OAB1. I have tried rebuilding all objects in question, to no effect.

I'm not sure whether it has any relevance, but this also seemed a little strange. The Public Folders for all OABs except OAB1 recorded their size as 0, and having 0 total items. The Public Folder Instances were the same - and yet OAB2 is the only one being displayed.

Absolutely no idea what's causing this, so any help would be much appreciated
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> General >> GAL/OAB Inconsistency Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter