• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Services Account

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Server Security >> Services Account Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Services Account - 31.Aug.2004 10:19:00 PM   
conleymichael

 

Posts: 1
Joined: 31.Aug.2004
From: California
Status: offline
The domain is trying to logon using the services account that no longer exsist. Where/What is trying to login. There is not a services account on the domain and I cannot locate what process is trying to login. It there normally a process from Novell or somewhere else that my still be trying to login using the services account? This was an upgrade from Exchange 5.5

[ August 31, 2004, 11:34 PM: Message edited by: BcTyler ]
Post #: 1
RE: Services Account - 9.Sep.2004 3:52:00 PM   
pjhutch

 

Posts: 3578
Joined: 21.Jul.2001
From: W Yorks, England
Status: offline
Is Exchange 2000 site native? If so, make sure you have uninstalled the Active Directory Connector which was used to connect Exchange 5.5 to Active Directory.

(in reply to conleymichael)
Post #: 2

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Server Security >> Services Account Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter