• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA Web Access

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA Web Access Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA Web Access - 4.Apr.2002 6:37:00 AM   
TDodds

 

Posts: 22
Joined: 12.Sep.2001
From: South Africa
Status: offline
Hi all,

I can access my OWA via the web on my local network, however if i try access it via the internet I receive page not found errors, I can browse to http://myserver/ which displays the default under construction page, and http://myserver/exchange That promps me for username and passwd, once i enter in my details It loads 2 columns as if i's going to load, but fails with page not found.

Anyone have any ideas ? Is there a setting in IIS that might needs to be changed?

Thanks
Trevor
Post #: 1
RE: OWA Web Access - 4.Apr.2002 12:37:00 PM   
mengholm

 

Posts: 4
Joined: 5.Oct.2001
Status: offline
Are you able to login succesfully within your internal network?

Best Regards
Mats Engholm

[ April 04, 2002, 12:39 PM: Message edited by: Mats Engholm ]

(in reply to TDodds)
Post #: 2
RE: OWA Web Access - 4.Apr.2002 7:52:00 PM   
TDodds

 

Posts: 22
Joined: 12.Sep.2001
From: South Africa
Status: offline
Yup, internally everyhing work fine.

(in reply to TDodds)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA Web Access Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter