• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Attachments won't open in OWA

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Attachments won't open in OWA Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Attachments won't open in OWA - 24.Apr.2002 5:04:00 AM   
bsloanindy

 

Posts: 1
Joined: 24.Apr.2002
From: Indianapolis, IN
Status: offline
I have one client who is not able to open any attachments in OWA. They can see the messages, but if they right click an attachment to save it, they get the following error:

Internet Explorer was not able to open this Internet site. The requested site is either unavailable or cannot be found. Please try again later.

All users are affected, and it doesn't seem to matter the type of attachment. So far I've tried the following:

Reinstalled exchange via disaster recovery switch, reinstalled SP2, put the latest hotfixes from MS on, defragged the database, and verified nearly all the settings with another installation which is working fine.

Help! Anyone have an idea of how I could fix it??

Thanks in advance.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Attachments won't open in OWA Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter