• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

Error once OWA starts opening

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Error once OWA starts opening Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
Error once OWA starts opening - 19.May2003 11:24:00 AM   
tmcquin

 

Posts: 68
Joined: 7.Jan.2002
Status: offline
I have a problem when connecting to OWA on Win2000
IE starts to open the OWA page after logon but as it populates the explorer bar on the left hand side IE errors with the following.

Internet Explorer has encountered an internal error.
AppName: iexplore.exe AppVer: 5.51.4807.2300 ModName: datime.dll
ModVer: 6.1.9.727 Offset: 0001260c

I am using IE5.5 SP2 and have tried re-installing this. I have set security setings to low in IE
Has anyone seen this problem before
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> Error once OWA starts opening Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter