• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

No message-body field!

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> No message-body field! Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
No message-body field! - 17.Jul.2003 10:09:00 PM   
vision-jsp

 

Posts: 2
Joined: 17.Jul.2003
From: Denmark
Status: offline
Strange problem:

I use the OWA around different places, and in one of the offices i canŠt write an new mail. When i press the New mail button, i get an message window allright. But some of
the icons are missing. I.ex. the "allign left" button are missing.

But worst of all: there are no window for the message body! There are no place to write the actual message!

When i call OWA from another place (another business)there are no problems.

Any suggestions?

Jakob Steen-Peteren.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> No message-body field! Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter