• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA will not show text when forwarding or replying messages

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA will not show text when forwarding or replying messages Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA will not show text when forwarding or replying mess... - 11.Dec.2003 1:02:00 PM   
msabene

 

Posts: 2
Joined: 17.Oct.2003
From: US
Status: offline
Greetings to all:
I've had this problem for a while now. External OWA users are not able to forward messages because the text of the original message will not show. Only the data of the original sender (Name, subject, etc) are shown. The same happens when replying. Accessing OWA from the internal network will forward and reply just fine. Can anyone help?
Thanks in advance.
Post #: 1
RE: OWA will not show text when forwarding or replying ... - 18.Dec.2003 11:13:00 PM   
bigdaddyj

 

Posts: 3
Joined: 12.Nov.2002
From: Chicago
Status: offline
We just started having this problem. I'm running Exchange 2000 SP3 on Windows 2000 SP4. When my users click on reply or forward the reply or forward window opens and only the header of the message being forwarded or replied to is displayed (some users also get Error: Access denied, but not everyone get this). You can do a cut and paste (which is what I have my users doing now), but if you just hit send you send a blank message. We've been using this setup for about 18 months without a single problem so I don't know what happened. This happens to both internal and external users here.

If anyone has any info on this it would be much appreciated. [Big Grin]

(in reply to msabene)
Post #: 2
RE: OWA will not show text when forwarding or replying ... - 11.Jan.2004 5:19:00 AM   
bigdaddyj

 

Posts: 3
Joined: 12.Nov.2002
From: Chicago
Status: offline
Fixed it, make sure you users set IE to allow HTTP1.1 through proxy connections. It's in the advanced tab of the Internet Options in IE. This fixed it for me (so far, 2 users working one to go).

(in reply to msabene)
Post #: 3

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA will not show text when forwarding or replying messages Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter