• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA Login Form Error

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA Login Form Error Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA Login Form Error - 5.Feb.2004 8:46:00 PM   
ochsmatt

 

Posts: 26
Joined: 15.Oct.2003
From: Pittsburgh
Status: offline
When I try to access this page the page loads, my user and password enter the boxes... when i hit login it gives me an error.

[list]
Line: 39
Character : 4
Error: Invalid Syntax
Code: 0
URL: http://mail.domain.org/
[/list]

code:
<html>
<head>
<title> High School WebMail Access Page</title>
<script language="javascript1.2">
var installation="/exchange"; //change to path/url of your owa installtion if necessary
var yourdomain="oaklandcatholic"; //change to the netbios name of your domain


//browser detect. delete this section if all users use ie6
var win=0;
var ie6=0;
if(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('win')!=-1){win=1;}
if(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('msie 6')!=-1){ie6=1;}
if(navigator.userAgent.toLowerCase().indexOf('opera')!=-1){ie6=0;}
if(!(win&ie6)){window.location.href=installation;}
//end of browser detect



function owalogin(){
switch(document.login.name.value){
case "":
alert("Please enter your username.");
document.login.name.focus();
break;
default:
switch(document.login.pass.value){
case "":
alert("Please enter your password.");
document.login.pass.focus();
break;
default:
var ok=0;
if(login.name.value.indexOf('@')!=-1){ok=1}
if(login.name.value.indexOf('\\')!=-1){ok=1}
if(!(ok)){login.name.value = yourdomain + "\\" + login.name.value;}
var owa=new ActiveXObject("msxml2.xmlhttp")
owa.open("get",installation,false,login.name.value ,login.pass.value)
owa.send()
switch(owa.status){
case 200:
window.location.href=installation;
break;
case 401:
alert("Login attempt failed. Please check your username / password and try again.");
document.login.reset(); document.login.name.focus(); break;
default:
alert("Sorry, the server did not respond as expected. Please try again later or contact your system administrator.");
document.login.reset();
document.login.name.focus();
break;
}
}
}}
</script>
</head>
<body onload="document.login.name.focus();" link="#FFFF00" bgcolor="#FFFFFF" text="#666666">
<form name="login" action="javascript:owalogin();" method="post">
<table width="63%" border="0" cellpadding="1" height="127">
<tr>
<td height="105" colspan="2"><img src="OC_smCrest_202_7.jpg" width="124" height="139">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0" width="487" height="39" align="absmiddle">
<param name=movie value="text3.swf">
<param name=quality value=high>
<param name="BGCOLOR" value="#FFFFFF">
<param name="SCALE" value="exactfit">
<embed src="text3.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" scale="exactfit" width="487" height="39" bgcolor="#FFFFFF" align="absmiddle">
</embed>
</object></td>
</tr>
</table>
<table width="616" border="0" height="165">
<tr>
<td height="207" width="302">
<p><b>Username</b>&nbsp;
<input name="name" size="22" maxlength="127" />
</p>
<p><b> Password</b> &nbsp;
<input type="password" name="pass" size="22" maxlength="127" />
</p>
<div align="center">
<input type="submit" name="okbutton" value="Login" />
</div>
</td>
<td height="207" width="304"><b><font color="#999999">&nbsp;&nbsp; </font></b></td>
</tr>
</table>

</form>
</body>
</html>

Anything will help thanks!

[ February 10, 2004, 10:03 PM: Message edited by: ochsmatt ]
Post #: 1
RE: OWA Login Form Error - 10.Feb.2004 9:53:00 PM   
marc2003

 

Posts: 82
Joined: 25.May2003
From: england
Status: offline
have you tried it using the original code?

the reason i ask is so we can use the process of eliminiation. if you don't get the error then you need to look at your modified code. but if you still get the error with the original form, then we know that the problem is with the server.

(in reply to ochsmatt)
Post #: 2
RE: OWA Login Form Error - 10.Feb.2004 9:58:00 PM   
marc2003

 

Posts: 82
Joined: 25.May2003
From: england
Status: offline
also have you checked this out?

http://forums.msexchange.org/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=9;t=000782

see the last post in thread from john anderson. cannot test myself as i don't have access to an exchange server at the moment

(in reply to ochsmatt)
Post #: 3
RE: OWA Login Form Error - 10.Feb.2004 10:05:00 PM   
ochsmatt

 

Posts: 26
Joined: 15.Oct.2003
From: Pittsburgh
Status: offline
Using http://mailserver/exchange works fine, just when i try to use this form version it doesn't want to take in information. This post
quote:
also have you checked this out?

http://forums.msexchange.org/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=9;t=000782

see the last post in thread from john anderson. cannot test myself as i don't have access to an exchange server at the moment

Doesn't do what i want to do.

I want to pass the username and password to the exchange server and get into my inbox

anyone else have any ideas?

(in reply to ochsmatt)
Post #: 4
RE: OWA Login Form Error - 11.Feb.2004 8:03:00 PM   
ochsmatt

 

Posts: 26
Joined: 15.Oct.2003
From: Pittsburgh
Status: offline
I am still getting the same error,



can anyone help please?

(in reply to ochsmatt)
Post #: 5
RE: OWA Login Form Error - 12.Feb.2004 5:10:00 PM   
marc2003

 

Posts: 82
Joined: 25.May2003
From: england
Status: offline
quote:
Originally posted by marc2003:
have you tried it using the original code?

the reason i ask is so we can use the process of eliminiation. if you don't get the error then you need to look at your modified code. but if you still get the error with the original form, then we know that the problem is with the server.


(in reply to ochsmatt)
Post #: 6
RE: OWA Login Form Error - 12.Feb.2004 5:35:00 PM   
ochsmatt

 

Posts: 26
Joined: 15.Oct.2003
From: Pittsburgh
Status: offline
yes i have tried the original code...

do you want to post it again so i can double check it?

thanks

(in reply to ochsmatt)
Post #: 7
RE: OWA Login Form Error - 12.Feb.2004 6:04:00 PM   
marc2003

 

Posts: 82
Joined: 25.May2003
From: england
Status: offline
it's in that post i referenced earlier.

http://forums.msexchange.org/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=9;t=000782

(in reply to ochsmatt)
Post #: 8
RE: OWA Login Form Error - 12.Feb.2004 6:30:00 PM   
ochsmatt

 

Posts: 26
Joined: 15.Oct.2003
From: Pittsburgh
Status: offline
i took a look at that post, i even tried that code. when i did i get this error<Br><br>


any other ideas?

(in reply to ochsmatt)
Post #: 9
RE: OWA Login Form Error - 12.Feb.2004 7:04:00 PM   
marc2003

 

Posts: 82
Joined: 25.May2003
From: england
Status: offline
well it's obviously not the code then. must be your server. what changes have been made to it recently? are all changes documented? did you backup the configuration? have you used the iislockdown tool? installed updates or service packs?

(in reply to ochsmatt)
Post #: 10
RE: OWA Login Form Error - 12.Feb.2004 7:35:00 PM   
ochsmatt

 

Posts: 26
Joined: 15.Oct.2003
From: Pittsburgh
Status: offline
I haven't made any changes to the exchange server... i did make some changes to internal dns but that shouldn't cause this problem since dns is on a seperate box.

I know things like this just don't happen, but this thing just popped up one day...

(in reply to ochsmatt)
Post #: 11
RE: OWA Login Form Error - 17.Feb.2004 7:27:00 PM   
cmw231

 

Posts: 3
Joined: 27.Oct.2003
From: USA
Status: offline
Just ran into this same situation. Have had the page running for months without an issue. Configured a new Windows XP computer with all the updates and now get an invalid syntax error. Through process of elimimation it is a problem with the latest IE6 SP1 security roll-up patch and changes something which doesn't allow this page to work anymore. Any one with ideas on how to resolve the issue it would be greatly appreciated. Thanks

(in reply to ochsmatt)
Post #: 12

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA Login Form Error Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter