• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA SSL 403 Forbidden

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA SSL 403 Forbidden Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA SSL 403 Forbidden - 4.Feb.2005 7:24:00 PM   
indyjeep1974

 

Posts: 14
Joined: 23.Apr.2003
From: Indianapolis
Status: offline
Good afternoon!

I am attempting to rectify an on-going OWA problem that I think has 2 parts:

1. When I do maintenance on our Exchange server and reboot I get an error message about A service or driver failed to start. I check the event logs and nothing shows as failed to start and all the services have started properly. I believe that it may be the Default Web Site that hosts OWA that's not starting properly because when I go into IIS and view the website 3 directories show Error with the red circle over them:
public
Exchange
Exadmin

2. When a user tries to access OWA from outside of the LAN/VPN they get a 403 - Forbidden error with an ISA error code of 12202. We use SSL on our OWA server with Basic Authentication. Internally or connected to the VPN it works just fine.

Any help would be appreciated. If you need more details about our setup let me know.
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA SSL 403 Forbidden Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter