• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

OWA 2003 Apache Proxy IE doesn't work.

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA 2003 Apache Proxy IE doesn't work. Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
OWA 2003 Apache Proxy IE doesn't work. - 19.May2005 8:21:00 AM   
todorski

 

Posts: 1
Joined: 19.May2005
From: Jupiter, FL
Status: offline
First off, let me point out that I am very new to administering Exchange and using Windows at all; my background is academic computer science and I was brought up on Linux and BSD.
Having little experience running a Windows based server I am afraid to expose any of it to the Internet, so all incoming and outgoing mail goes through a Linux smarthost with AV and spam scanning and OWA is reverse-proxied by SSL enabled Apache on another Linux host. When I set all of this up it all worked like a charm for me and I assumed it was ready for use. Soon after unleashing the comapny on it I get complaints that users cannot log into OWA from home; I test it again and have no trouble then I realize that I am testing it from my laptop (Linux/Mozilla) and the users are probably using Windows/IE. My question is: why does the reverse proxy work for me and people who use Firefox under Windows and not for IE?
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Outlook Web Access >> OWA 2003 Apache Proxy IE doesn't work. Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter