• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

ntdsatrb won't connect

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Migration >> ntdsatrb won't connect Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
ntdsatrb won't connect - 30.Apr.2002 10:07:00 AM   
EddieR

 

Posts: 10
Joined: 13.Feb.2001
From: London
Status: offline
Posted in the wrong forum oops, it should be here:

I'm running 5.5 and am about to install e2k alongside to upgrade using the move mailbox method.

I've set up a test environ which all works fine.

Trouble is, in the real domain when I try to run ntdsatrb to sort out the 5.5 directory, it won't connect. I'm running it on a 2k server as necessary and even if I specify the correct port and user name, it still won't connect to the 5.5. server.

Any ideas?

I'm running in mixed mode and the 5.5. server is still on NT. Will that affect it?

Help!
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2000] >> Migration >> ntdsatrb won't connect Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter