• RSS
  • Twitter
  • FaceBook

Exchange Server Forums

Forums | Register | Login | My Profile | Inbox | RSS RSS icon | My Subscription | My Forums | Address Book | Member List | Search | FAQ | Ticket List | Log Out

troubles with ArchiveSink

Users viewing this topic: none

Logged in as: Guest
  Printable Version
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> troubles with ArchiveSink Page: [1]
Login
Message << Older Topic   Newer Topic >>
troubles with ArchiveSink - 17.Jan.2005 5:05:00 PM   
friscom

 

Posts: 11
Joined: 2.Jan.2005
From: Italy
Status: offline
(this message is also an development of a similar -previous- one posted as: http://forums.msexchange.org/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=10;t=001378, in the wrong place and with a wrong title)

I wish to know if anyone else experimented problems when using ArchiveSink.

I enabled its latest release with Exchange 2003 (Small Business Server - premium edition) and noticed that, though it does log all email messages, the content in their bodies is not displayed by viewing the EML message if it has been created by local users, whilst it is fully available if originated by "public users" (internet accounts) or by the postmaster.

At this point it is my opinion that I might have inadvertedly set some parameters in Exchange that prevents message bodies from being displayed.

Is anyone aware of that or have any suggestion what to check?

Thanks in advance,
friscom
Post #: 1

Page:   [1] << Older Topic    Newer Topic >>
All Forums >> [Microsoft Exchange 2003] >> Message Routing >> troubles with ArchiveSink Page: [1]
Jump to:

New Messages No New Messages
Hot Topic w/ New Messages Hot Topic w/o New Messages
Locked w/ New Messages Locked w/o New Messages
 Post New Thread
 Reply to Message
 Post New Poll
 Submit Vote
 Delete My Own Post
 Delete My Own Thread
 Rate Posts


Follow TechGenix on Twitter